Echipa


Ioana-AleseeiIoana Aleseei

Absolventă a Facultății de Arhitectură din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca, a participat la workshop-uri și proiecte privind cercetarea, conservarea și restaurarea patrimoniului construit.

 

 

 

Ovidiu AleseeiOvidiu Aleseei

Absolvent al Facultății de “Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației”, specializarea Electronică. În prezent lucrează ca și inginer la UVFurniture.

 

 

 

CatalinCătălin Apăvăloaie

A urmat cursurile Facultăţii de Teatru şi Televiziune, specializarea Cinematografie, Fotografie, Media şi timp de 5 ani a lucrat la radio în Vatra Dornei şi în Cluj-Napoca. A colaborat cu diferite firme de producţie video şi a participat la realizarea mai multor scurtmetraje, documentare şi filme de prezentare premiate la festivalurile de profil din ţară şi din străinătate.

 

 

 

Carol CîrcuCarol Cîrcu

Absolvent al Universitatii Al. I. Cuza Iasi, Facultatea de Geografie-Geologie, departamentul Geografie-Engleza promotia 2006, Licentiat in limba si literatura engleză, în prezent șef filiala la Camera de Comerț și Industrie Suceava.

 

 

Cristi DanilețCristi Danileț

Are vârsta de 38 ani. S-a născut în Vatra-Dornei, este absolvent al Liceului din Vatra-Dornei și licențiat al Facultății de Drept din cadrul Universității A.I. Cuza Iași. Și-a început cariera profesională ca judecător stagiar la Judecătoria Vatra-Dornei unde a activat în perioada 1998-2001. Apoi a fost judecător în județele Cluj și Bihor, consilier al ministrului justiției, iar din 2011 este membru în Consiliul Superior al Magistraturii.

S-a specializat în domeniul dreptului penal și este doctor în drept. Este expert în independența, imparțialitatea și integritatea justiției. Opiniile sale despre justiție se regăsesc pe blogul personal http://cristidanilet.wordpress.com. Dialogheaza în mod curent cu cetățenii prin intermediul contului său de Facebook https://www.facebook.com/cristi.danilet.
Este un susținător al statului de drept, al independenței justiției și al responsabilității magistraților.

 

 

Ștefan GheorghicăStefan Gheorghică

Absolvent al Facultății “Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației” cu o experiență în implicare civică, făcând parte din campania “Salvați Roșia Montană”, având în prezent poziția de Programator Embedded la o firmă de top în domeniul IT din Cluj Napoca, EBS – an NTT Data Company.

 

 

Ioana GrozaIoana Elena Groza

Absolventă a secției Grafică, Universitatea de Artă și Design , Cluj Napoca. În prezent, studentă în anul IV la Facultatea de Horticultură , secția Peisagistică , USAMV Cluj Napoca.

 

 

 

 

Irina TașcanIrina

Absolventă a Facultății de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, domeniul Inginerie Geodezică, specializarea Măsurători Terestre și Cadastru. În prezent, urmează cursurile masterului de Evaluarea Proprietății la Facultatea de Construcții de Mașini, anul II, în cadrul aceleiași universități. În același timp lucrează în domeniul topografiei.

 

Mai multe